Bestyrelsens konstiturering

Bestyrelsens konstiturering er nu opdateret her på hjemmesiden – og kan ses under “Foreningen” og “Bestyrelse og udvalg”

Pernille / Forretningsudvalget.

Årets Ildsjæl

Tilbage i 2013 samledes en gruppe mennesker, som alle på en eller anden måde havde et stort engagement i fjordhestene. De syntes, at der manglede noget for unge mennesker, med interesse for fjordhesten, så de kunne skabe et netværk for ligesindede.

Ung Camp blev skabt i 2014 og folkene bag Ung Camp ynder at være beskedne, men det skal man ikke lade sig snyde af – De er om nogen store forbilleder for de unge mennesker. Det er på denne baggrund at der er kommet en Juniorcamp til. Den er skabt af unge mennesker, som alle har været med på Ungcamp.

En forening som Fjordhesten Danmark kan ikke klare sig uden ildsjæle. Disse ildsjæle er med til at klække nye avlere og brugere af Fjordhesten, ved at give de unge mennesker masser af viden og store oplevelser sammen.

Tak for jeres store arbejde Jane Thomasberg, Hanspeter Staugaard og Hanne Wolf.

Pernille / Forretningsudvalget.

Niels Mortensen udnævnt som æresmedlem.  

I år 2020 har vi i bestyrelsen besluttet, at der også skal findes et æresmedlem.

Der er nogle ord, man kan sætte på dette års æresmedlem.

Alsidighed, hjælpsomhed, læremester og ikke mindst udståler autoritet.

Æresmedlemmet har stor erfaring med avls arbejdet, har været eksteriørdommer i 40 år og har været og er stadig en stor ressource for Fjordhesten Danmark.

Alsidighed kommer til udtryk i, at han ved jubilæet i 1991 optrådte som ungarsk postrytter. Sidenhen er han blevet underviser – og sin store viden omkring fjordhesten, har han delt ud i forbindelse med ABC kurset, hvor han har vist hvordan man bruger en hækkesaks. og altså ikke kun til at klippe en hæk, men også at klippe en fjordheste man.

Dog skal det siges, at bag enhver succesfuld mand, står en kvinde, Anna. Tusind tak for din opbakning til Niels.

Vi er utrolig glad for at udnævne Niels Mortensen som æresmedlem i Fjordhesten Danmark.

Pernille / Forretningsudvalget

Avlsudvalget inviterer til ekstraordinær hingstekåring

Avlsudvalget inviterer til
Ekstraordinær hingstekåring

den 4. januar 2020 kl. 11.00
på Sjælland  

Adressen er: Åmosegaard, Assendløsevejen 63, 4130 Viby Sj.

Hingsten, der skal bedømmes, er Mosegårdens Lektor.
Han var i Hingsteguiden 2019, men har pga. en skade ikke kunnet bedække i 2019, og derfor har han heller ikke kunnet møde til hingstekåring i august 2019. 

Avlsudvalget/Birgit

We use cookies in order to give you the best possible experience on our website. By continuing to use this site, you agree to our use of cookies.
Accept