Home

Fjordhesten Danmark har siden år 2000 haft en elektronisk stambog, som medlemmer har mulighed for at få en gratis, personlig adgangskode  til.

I de første år hed stambogen  WinHorse, men pr. 01.07.2005 døbte vi den om til FjordHorse.

Du bestiller adgang efter din registrerede indmeldelse ved at sende en mail til fjordhorse@fjordhest.dk hvor i du anmoder om adgang til fjorhorse. Herefter vil du få tilsendt en mail med information om hvordan du logger ind .

Når du har modtaget bekræftigelse på din oprettelse og er logget dig ind i Fjordhorse, så vil du se, at de forskellige menupunkter (valgmuligheder) er samlet i venstre side af skærmen.

Det er kun muligt at læse data, din adgangskode giver ikke mulighed for at ændre oplysninger.  Derfor behøver du ikke at være bange for, at du ’kommer til at gøre noget galt’.

Det kan ske, at netop den hest, du søger, ikke er oprettet i Fjordhorse. Allerførst skal du sikre dig, at du har tastet korrekt navn og/eller nummer. Er der stadig ingen hest, så send en mail med navn og ident på den hest, du ikke kan finde i FjordHorse til fjordhorse@fjordhest.dk . Vi undersøger sagen og opretter om nødvendigt hesten. 

Du kan bruge samme mail-adresse, hvis du har spørgsmål omkring brugen af FjordHorse.
Fjordhesten Danmark