Camping til hingstekåring, DM og championat

Vilhelmsborg har inddraget vores “normale” campingplads til folde. Det betyder desværre at camping i år kommer til at være på grus parkeringen ved Bedervej og nede på gruset i nærheden af staldene.

Fordelen ved det er at der ikke er nogen der kommer til at være generet af en dieselgenerator der står og banker hele natten og samtidig belaste det samlede Co2 regnskab.

Da camping i år foregår på grus parkeringen kan det være en fordel, hvis I husker at købe “bjergpløkker” eller lignende.   Her er et bud på hvor de kan købes:

https://www.moreland.dk/da/products/solsejl-tilbehoer/ploekker-20-stk/?partno=80017177&gclid=Cj0KCQjwk96lBhDHARIsAEKO4xY4dxOZnCQFkUxWaO56JnZOoHdufv2L8b5NSkejrPoRLXA_G1LrS8EaAnOSEALw_wcB&gclsrc=aw.ds

eller

https://www.cykelpartner.dk/telte/outwell-tarzan-rock—ploekker—23-cm—aluminium?gclid=Cj0KCQjwk96lBhDHARIsAEKO4xbiJfiH-5cpedd7p7eMJSnS1xxTYwXHmX6KIMToCSxi3KH0-cr5p-8aAsy3EALw_wcB

Der vil være toilet og badvogne i nærheden af staldene, til de der kommer til at campere der.

Prisen for camping er 500,00 inkl. strøm

Du tilmelder dig via Klubmodul –> Event (man skal være logget ind) eller via DRF Go

Vel mødt – vi glæder os til at se jer

—————————

Venlig hilsen

Henrik Munch
Formand, Fjordhesten Danmark
+45 3146 1601

We use cookies in order to give you the best possible experience on our website. By continuing to use this site, you agree to our use of cookies.
Accept