BLIV MEDLEM

Har du en Fjordhest – eller tænker du på at få en?

Hvis svaret er ja, så bør du være medlem af Fjordheste Danmark, den landsdækkende forening for fjordhestevenner i alle aldre. Du er også velkommen i foreningen, selv om du ikke har fjordheste, du skal blot holde af dem. I dette tilfælde er et passivt medlemskab måske løsningen. Med et passivt medlemskab kan du støtte og følge foreningen – dog er det et krav at du er imellem 24 og 65 år, og ikke har hest.

NÅR DU ER MEDLEM FÅR DU:

  • Et Årsskrift.
  • Adgang til FjordHorse.dk og Hestedata hos SEGES
  • Medlemslogin til den lukkede del af hjemmesiden
  • Du kan tilmelde dig foreningens mange arrangementer

Fjordhesten Danmark anvender Klub-Modul, hvorfor du ved at trykke på nedenstående link, vil blive ledt til vores Klub-Modul side for at melde dig ind. For at kunne anvende Klub-Modul skal du have et gyldigt kreditkort ved indmeldelse.

For at blive medlem af Fjordhesten Danmark Tryk her –> Forsiden (klub-modul.dk)

Medlemskabet følger kalenderåret, men hvis du melder dig ind efter 1. oktober gælder kontingentet for det efterfølgende år.
OBS. Indmeldelsen bekræftes først når indbetalingen er registreret.

I 2023 betaler medlemmer med bopæl uden for Danmark, men stadig i Europa, 400 kr. i årskontingent. Der er ingen stemmeret knyttet til medlemskabet.
Når vi har registreret din indbetaling modtager du en skriftlig bekræftelse på dit medlemskab.
Før du fortsætter beder vi dig læse foreningens beskrivelse af hvordan vi håndterer dine personlige data, ved at klikke på ikonet her: 

Inden du nedenfor vælger dit medlemsskab kan du i foreningens vedtægt §3 læse en uddybende forklaring om rettighederne for de enkelte medlemsskabstyper. Foreningens vedtægt kan du finde i menupunktet FORENINGEN, eller ved at klikke her: Link til vedtægt

Af vedtægt fremgår bl.a:

Juniormedlemskab kan indgås indtil du er fyldt 24 år.
Seniormedlemskab kan indgås efter du er fyldt 65 år.

Institution/forening 750 kr.
Familiemedlemskab 750 kr.
Personligt medlemskab 650 kr.
Junior medlemskab (Under 24 år) 450 kr.
Senior medlemskab (Over 65 år) 450 kr
Passivt medlemskab 450 kr.
Udenlandsk medlemskab (EU) 400 kr.
Udenlandsk medlemskab (udenfor EU) 450 kr.

We use cookies in order to give you the best possible experience on our website. By continuing to use this site, you agree to our use of cookies.
Accept