BLIV MEDLEM

Har du en Fjordhest – eller tænker du på at få en?

Hvis svaret er ja, så bør du være medlem af Fjordheste Danmark, den landsdækkende forening for fjordhestevenner i alle aldre. Du er også velkommen i foreningen, selv om du ikke har fjordheste, du skal blot holde af dem. I dette tilfælde er et passivt medlemskab måske løsningen. Med et passivt medlemskab kan du støtte og følge foreningen – dog er det et krav at du er imellem 24 og 65 år, og ikke har hest.

NÅR DU ER MEDLEM FÅR DU:

  • Et Årsskrift og 12 numre af hest og rytter avisen.
  • Adgang til FjordHorse.dk – vores elektroniske stambog
  • Medlemslogin til den lukkede del af hjemmesiden
  • Adgang til at læse medlemsbladet “Fjordhesten” online
  • Du kan tilmelde dig foreningens mange arrangementer

VÆLG MEDLEMSSKAB

 

 

Medlemskabet følger kalenderåret, men hvis du melder dig ind efter 1. oktober gælder kontingentet for det efterfølgende år.
OBS. Indmeldelsen træder først i kraft når indbetalingen er registreret.

 

I 2017 betaler medlemmer med bopæl uden for Danmark, men stadig i Europa, 400 kr. i årskontingent. Der er ingen stemmeret knyttet til medlemskabet.

 

Husk at oplyse navn, adresse og medlemsnr. på dig selv når du betaler dit kontingent. Når vi har registreret din indbetaling modtager du en skriftlig bekræftelse på dit medlemsskab og medlemsblade fremsendes.
Før du fortsætter beder vi dig læse foreningens beskrivelse af hvordan vi håndterer dine personlige data, ved at klikke på ikonet her: 
Inden du nedenfor vælger dit medlemsskab kan du i foreningens vedtægt §3 læse en uddybende forklaring om rettighederne for de enkelte medlemsskabstyper. Foreningens vedtægt kan du finde i menupunktet FORENINGEN, eller ved at klikke her: Link til vedtægt
Af vedtægt fremgår bl.a:
Juniormedlemskab kan indgås indtil du er fyldt 24 år.
Seniormedlemskab kan indgås efter du er fyldt 65 år. 

Indmeldelse i Fjordhesten Danmark

Vælg medlemsskab

Har du tidligere været medlem?

Det er et krav for passivt medlemsskab at man ikke må have hest - bekræft venligst!

Tilsagn i forhold til persondatalovgivningen

Betalingsform for kontingent

We use cookies in order to give you the best possible experience on our website. By continuing to use this site, you agree to our use of cookies.
Accept