OPRET BRUGER REGISTERING TIL HJEMMESIDEN OG FJORDHORSE

Er du medlem af Fjordhesten Danmark, dvs. har du betalt kontingent for indeværende foreningsår, og har du en e-mail-adresse, så kan du ansøge om at få en gratis og personlig adgangskode, som gælder til Hjemmesiden (den lukkede del af vor hjemmeside med de tre debat-fora: Avls-forum, Sports-forum og Frit forum samt de tilhørende informations-sektioner, samt som det allernyeste medlemsbladet Fjordhesten online), vor elektroniske stambog FjordHorse med oplysninger om ca. 20.000 fjordheste samt til Fjordbørsen (således at du kan indrykke salgsannoncer). Udlandsmedlemmer har ikke adgang til den lukkede del af hjemmesiden, idet de betaler reduceret kontingent.

Når vi har modtaget nedenstående blanket og sikret os, at du opfylder betingelserne for at få en personlig adgangskode, vil du modtage en e-mail fra os med nærmere oplysninger om, hvordan du kommer videre.

Se dit medlemsnummer på indbetalingskortet eller i det brev, hvor vi bekræftede din indmeldelse i Fjordhesten Danmark

BRUGER REGISTRERING

Har du tidligere haft adgang?

We use cookies in order to give you the best possible experience on our website. By continuing to use this site, you agree to our use of cookies.
Accept