Mange af vore medlemmer har – tror jeg – et ret uafklaret forhold til de indekstal, vi har fået lavet ved hvert årsskifte i mere end 20 år.  Mange medlemmer forstår nok heller ikke, hvad det er for en viden, vi kan hente i disse tal. Flemming Strange er et af de medlemmer, der har fuld indsigt i, hvordan vore indekslister er fremkommet, og hvad vi kan bruge dem til. Det fortalte han om på et af abc-modulerne i november sidste år. Kun et lille antal medlemmer kunne være med der, men Flemming har ladet sig overtale til at skrive en artikel om indekstal. Du kan læse den i ’Fjordhesten, online’ her på hjemmesiden, hvor den ligger under menupunktet Medlemsblade.

Læs den og blive klogere – ikke kun på vore indekstal, men på hvordan tingene hænger sammen. Har du spørgsmål til Flemming, så stil dem her i tråden

Artiklen finder du under overskriften Avl, avlsmål, selektion, kåringer, arvbarhed og indekstal.

We use cookies in order to give you the best possible experience on our website. By continuing to use this site, you agree to our use of cookies.
Accept