Regionalkåring og medaljekåring i juli.
International dommerkonference og hingstekåring i august.


Det er godt at kende vigtige datoer i god tid. Vi har for længe siden fortalt, at hingstekåringen i 2020 igen bliver i begyndelsen af august (uge 32). Vilhelmsborg er reserveret den 6.-9. Som noget spændende nyt skal avlsudvalget arrangere en international dommerkonference sammen med moderlandet Norge og Fjord Horse International. Lige nu ser det ud, som om det meste af den konference kommer til at ligge torsdag den 6. Derudover er Sportsudvalget og Avlsudvalget sammen om championaterne, og sidst men ikke mindst skal Sportsudvalget arrangere EM for fjordheste.

Hvad hopperne og vallakkerne angår, så vender vi tilbage til uge 28. Men der er også nyt her, nemlig at medaljekåringen kommer til at ligge sammen med DM for fjordheste. Sportsudvalget afvikler næste års DM på Sjælland i samarbejde med Fjordhesten Øst, og sportsudvalget ville gerne have os med om bord. Dvs. avl og sport på tid og sted.
Stedet er valgt, nemlig Odsherred Rideklub, der ligger tæt ved færgelejet i Odden havn. Dvs. regionalkåring på Sjælland lørdag den 11. juli og medaljekåring søndag den 12. juli. Torsdag den 9. og fredag den 10. juli vil der så blive regionalkåring for alle, der bor vest for Storebælt.

We use cookies in order to give you the best possible experience on our website. By continuing to use this site, you agree to our use of cookies.
Accept