Lige en tanke mht. Kvalifikations krav for junior rytter der har en fjordhest der er officielt pony målt til kat.2. De 85cm der er krav kan man som 2’er pony ikke springe hvis man kun er til start til D-stævner i følge DRF da man ikke må springe højere en lb (80 cm) At man så til race stævner følger samme regler som DRF i stedet for at gøre det tilladt at juniorryttere der har 2’er ponymålt fjordhest kan starte højden 85 til racestævner så man havde en mulighed for at kvalificere sig og flere unge ryttere kunne få mulighed for deltage. Når man nu springer alle mod alle burde det være en mulighed til racestævner at kunne kvalificere sig. Ikke alle har mulighed for at starte c stævner og på den måde kvalificere sig til at måtte starte La klasserne. Og med de nye regler med 2 stilspring med min.8 point ud af de 5 nul runder er det bestemt ikke nemt at komme videre. Så bare lige en tanke om man kunne ændre således at højden kunne springes til fjordheste race stævner?😊

We use cookies in order to give you the best possible experience on our website. By continuing to use this site, you agree to our use of cookies.
Accept