Vi holdt møde i avlsudvalget den 30. juli, og blandt meget andet drøftede vi Årets plag 2018.
Vi var nødt til at træffe en beslutning, som vi er vældig kede af, men der var ingen vej udenom.
Vi havde kun modtaget fire tilmeldinger til Årets plag. Der har egentlig været pæn interesse for konkurrencen, men tilmeldingerne er udeblevet. Vi kunne godt have en fornemmelse af, at udgifterne ved at deltage på Vilhelmsborg overstiger, hvad folk er parate til at betale. Måske spiller det også ind, at der foregår så meget andet, som folk gerne vil følge.  Endelig kan tidspunktet på året være et problem.
Det betyder, at skal der være en Årets plag i 2019 (og det håber vi), så tror vi, at det skal holdes ’et andet sted’ og tidligere på året.
Vore fire plage-ejere er naturligvis også ærgerlige over beslutningen, men som en af dem skrev til os ”plagen har nu haft godt af den påbegyndte træning alligevel’. Det er en dejlig positiv måde at anskue tingene på, når det nu ikke kunne være anderledes.

Lad os glæde os over nogle billeder fra Årets plag 2018, hvor vinderen blev åringen Laybourns Golden Mocca (Glibings Ajs/Idon Busklund). Øverst ser vi hende som et legesygt føl og i en agility-forhindring. Lige herover har vi et billede af Filou Allermand, som vi også skulle have mødt igen i år, hvis ellers Årets plag var blevet til noget.

We use cookies in order to give you the best possible experience on our website. By continuing to use this site, you agree to our use of cookies.
Accept