I gamle dage mødtes medlemmerne til generalforsamlinger, og der kunne være kø ved talerstolen. Mændene var i den grad i overtal, og der kunne blive brugt hårde ord, men det var det årlige møde, som alle strømmede til for at sige, hvad de havde på hjerte.
I dag har de sociale medier taget over. Facebook især, og det er stedet, hvor en del skriver, før de har tænkt, og hvor der er forkerte oplysninger i massevis, som mange overhovedet ikke kan filtrere. Foreningens største gruppe har over 5.000 medlemmer, og administratorerne prøver at rette de værste fejl om vor race og om foreningen, men der skrives mange kommentarer hver dag, og det siger sig selv, at vi ikke når at se det hele. Facebook er også stedet, hvor ’gryden kan koge over’ fra det ene sekund til det andet – tænk på det nyligt afholdte VM i fodbold, hvor vor uheldige sidste straffesparks-mand blev truet på livet af Facebook-tumper, da han ikke scorede.
Den nye hjemmeside

 

Det er gået langsomt med at få gang i den nye hjemmeside, og her skriver jeg kun om den del af hjemmesiden, der beskæftiger sig med avlsområdet.

Avl og Kort nyt

Menupunktet Avl er endnu ikke helt, som det skulle være. Til alt nyt hører manualer, og jeg hader manualer, mest fordi jeg som regel ikke kan forstå dem.  På det seneste har er det dog lykkedes at  lave tekster til Kort nyt. Men er der overhovedet nogle, der ser det? Jeg skal huske at spørge webmaster, om hjemmesiden har en indbygget tællefunktion for besøgende.
Kort nyt og regelsæt m.v. ligger i den åbne den af hjemmesiden, dvs. tilgængeligt for alle.

Kun for medlemmer

Hjemmesiden har også en lukket afdeling kun for foreningens medlemmer, en bonus for at betale kontingent kunne vi sige. Her finder vi punktet Avls-info, hvor vi nyligt har lagt FJ-FJV kataloget ind. Avls-info havde vi også på den gamle hjemmeside, der kan tilgås under meupunktet Historik og indeholder mange spændende oplysninger. Det håber, at det nye Avls-info også kommer til.

Avlsbloggen
Helt nyt på den nye hjemmeside er Avlsbloggen.  En funktion, som vi i AU har ønsket os i lang tid. Nu har vi den, og så handler det blot om at få den brugt.
Jeg synes i den grad, at vi mangler et sted, hvor synspunkter, holdninger og visioner kan debatteres, og hvor vi kan slippe for Facebook-smarte bemærkninger og gå lidt mere i dybden.  I hvilket omfang, det vil ske, glæder jeg mig til at se.  En del af avlens folk tror jeg ikke bryder sig om at sætte ord på skrift, om det er Jantelovens skygge, der hviler over landskabet, ved jeg ikke. Andre falder det nok bare ikke naturligt.  Jeg håber, at alle barrierer vil blive overvundet. I denne blog synes jeg, at indhold er vigtigere end form, og vi, der skriver, er jo alle medlemmer af den samme forening og deler formentlig ønsket om, at det skal gå både den og vor racen godt.

We use cookies in order to give you the best possible experience on our website. By continuing to use this site, you agree to our use of cookies.
Accept