Hesten var nu ikke med, det var kun rytteren, men sammen vandt de i 2017 dressur for seniorer.

I Viborg har de fået den strålende ide at hylde de borgere, der har præsteret noget særligt inden for idræt eller anden sport. Der har før været fjordhestefolk på podiet ved denne gallafest, hvor også borgmesteren er til stede for at gratulere. Og Ulrik Wilbek kender vi jo som en mand, der selv har været i rampelyset mange gange med vore håndboldstjerner.

I 2001 indførte vi vallakkåring og samtidigt koblede vi ’i avl og sport’ til foreningsnavnet. Siden er vallakkerne blevet meget mere synlige i vor forening, og det var da også hensigten med hele øvelsen tilbage i 2001. Mange vallakker har fundet vej til kåringspladserne og endnu flere er at finde på stævnepladserne, hvor de deltager i stort set alle discipliner. En kåret vallak kan optages i Sportsstambogen (med eller uden medalje), Magnum blev optaget for nogle år siden, men mesterskabet gav ham også sportsmedaljen.

Stort til lykke til både ejer/rytter og til opdrætteren.

Har du en ukåret vallak født i 2015 eller før, så har vi kåring på tre regionale pladser i uge 28, dvs.
den 12. juli  i Jylland, den 13. på Sjælland og den 14. på Fyn, hvor vi slutter af med medaljekåring for alle 4-årige og ældre med mindst 8 i helhed på en regional kåringsplads.

 

Birgit 05.02.2018

We use cookies in order to give you the best possible experience on our website. By continuing to use this site, you agree to our use of cookies.
Accept