De foreløbige 2019-bedækningstal

Oktober, altså månedens begyndelse, er tidspunktet, hvor Norge og Sverige oplyser antal bedækninger i året. I Danmark er det lidt anderledes, idet vi har ‘en slags tæller’, der opdateres i takt med, at stambogskontoret modtager indberetninger fra...

De nye hingste og farverne

DNA testning af farveanlæg er en obligatorisk del af det at blive godkendt til avl på en dansk kåringsplads. På Vilhelmsborg blev der tages hårprøver af de fire nye unge hingste med avlsgodkendelse i 2020, og nu har vi resultaterne. Hingstene nævnes i alfabetisk...

Evaluering af Nordisk og DM

Vi i Sportsudvalget vil rigtig gerne hører jeres mening, gode ideer, ris og ros. Vi mener at sammen står vi stærkest og det er nu engang jer medlemmer vi laver stævnerne for. Smid en mail til merete@fjordhest.dk. Så viderebringer jeg det til vores næste møde den...

Fjordhestefarverne

Vi står lige foran sæsonen for følskuer (der er tre i næste weekend), og det betyder, at de deltagende føl skal være oprettet i FjordHorse. Ellers kan vi ikke taste resultater, og vil vi jo gerne. Derfor har jeg brugt nogle timer i denne uge på at kigge på årets føl i...

Cup Vilhelmsborg

Lige et par spørgsmål jeg håber nogen kan svare på:-) 1. Hvordan bestiller man camping og fest middag som deltager i cup? 2. Hvis man får behov for at ændre rytter/mønstrer hvor sent kan det så gøres? 3. I tilfælde af skadet hest, tilbage betales camping og gebyr så...

Hvad sker der??

Det er trist at læse, at atter en forlader vores foreningsledelse grundet samarbejdsvanskeligheder. Det er jo ikke første gang, så vi synes, man må spørge : Hvad går galt??? Er vi de eneste, der undrer os???????? Irene og Bjarne Hansen

Stråmand søges

Stråmand søges  Til multiweekenden på Vilhelmsborg d. 01-04 August 2019, søges en ansvarlig til salg af hø/wrap.Krav: Minimum morgen & dftermiddag/aften åbent hver dag fra onsdag aften (31. Juli 2019). Skal kunne levere hø/wrap til 60+ heste (præcist antal oplyses...
We use cookies in order to give you the best possible experience on our website. By continuing to use this site, you agree to our use of cookies.
Accept